Värt att veta

Att köra Segway är lätt och roligt – en aktivitet som alla kan ha glädje av! Segway Öresund erbjuder många olika Segway-aktiviteter som anpassas till målgruppen. Vår mission är att bidra till en ökad livskvalitet och att skapa fler arbetstillfällen i kommunen.
Hos oss finns ett långtgående säkerhetstänkande. Vi har en hög instruktörstäthet ochanvänder hjälmar i samtliga aktiviteter. Segway Polo genomförs med den lägre hastigheten på fordonen. Klubborna som används är skumgummiklädda och bollen är mjuk. Segway Öresund tillämpar normalt åldersgränsen 18 år, eller 12 år i målsmans sällskap. Vid turkörning godtar vi från 15 år utan målsman. All körning sker på egen risk.
När en bokning är genomförd kan avbokning ske utan kostnad fram till 10 dagar före aktiviteten, därefter debiteras halva kostnaden. Vid avbokning mindre än två dagar före aktiviteten förbehåller vi oss rätten till full debitering. Bokar du privat förbehåller emotser vi betalning i samband med bokningen.
Segway Öresund är ett varumärke inom Marbrandt Business Intelligence AB. Vi samarbetar med andra auktoriserade aktörer genom Segwayteamet™ för att tillgodose våra kunders önskemål och för att kunna erbjuda aktiviteter med upp till 50 Segways. Segway Öresund har säte i Höllviken och erbjuder sina tjänster i hela Skåne. Välkommen!