Segwaykörning för företag

Vi syresätter din konferens! Med aktiviteter på upp till 50 Segways är vi störst i Skåne på Segway, vilket gör att du kan minimera väntetider och engagera en stor grupp av kollegor eller kunder genom oss. I samarbete med andra auktoriserade aktörer inom Segwayteamet kan vi erbjuda dig Segwaykörning när du vill och var du vill i Skåne! Att köra Segway är en härlig och spännande upplevelse som alla kan delta i. Det krävs inga förkunskaper och vi lotsar alltid hela sällskapet genom säkerhetsaspekter och provkörning. Ge din personal en upplevelse som stärker teamkänslan, erbjud dina kunder en oförglömlig aktivitet eller utmana dina branschkollegor på ett äventyr. I dialog med dig skräddarsyr vi aktiviteter som passar din målgrupp.
Det kan vara allt från en guidad tur i landskapet kring er konferensanläggning till en tipspromenad med Segway eller adrenalinhöjande övningar som Segway Slalom, Segway Polo eller Segway Offroad Challenge. Se även våra uppskattade sight seeingturer på Falsterbonäset under fliken “Turkörning”. Vi kan också arrangera enkla men uppskattade prova-på-aktiviteter för dina kunder och deras familjer, med eller utan tävlingsinslag, vilket ger många möjlighet att ta del av det roliga. När du gör en företagsbokning får du följande fördelar:
– exklusiv reserveration av fordonen den aktuella dagen, så att ni garanteras nyladdade batterier under er viktiga aktivitet
– utbildade instruktörer som leder aktiviteten och finns med er under hela tiden
– transport av fordonen dit du vill inom Skåne
– skräddarsydd aktivitet efter er målgrupp och era önskemål
– upp till tre timmars aktivitet
– fotominne av aktiviteten
– fika
Vårt grundpris för företagsaktiviteter och events är 1000 kr + moms per fordon. Inga dolda kostnader tillkommer. Betalning med kort eller per faktura. Med lite framförhållning kan vi också trycka upp ert reklambudskap på särskilda skyltar (SegSign modell “Slim”) på fordonen, profilera tröjor för aktiviteten och mycket annat – det är bara fantasin som sätter gränserna. Se exempel på skyltad Segway på startsidan, bild från Hejdes Woody bygghandel. Perfekt för kampanjer, invigningar, jubileum och liknande. Lån av hjälmar och övriga tillbehör för att genomföra aktiviteten ingår givetvis alltid. Kontakta oss med dina önskemål så ger vi dig en offert.

För företag, klicka nedan