Segway – en miljövänlig, kul och hjälpsam cykel

En Segway PT (personal transporter) klassas som cykel klass 3, och är gjord för att fungera där du kan gå och cykla. Den är miljövänlig genom att den drivs av litium-jon-batterier, vilka laddas genom “grön” vattendriven el. Du laddar fordonet i ett vanligt vägguttag. Det kostar ungefär en krona att ladda batteriet fullt. Segway är så gott som underhållsfri.
Du kan ofta ta med dig din Segway PT till platser dit du normalt inte kan ta med cykeln eller bilen, t ex in i mångaaffärer, på kontoret eller företaget, in i hissen och på tåget. I optimala förhållanden kan du köra upp till 38 kilometer på en laddning.
Din Segway PT känns snabbt som en förlängning av kroppen. Nybörjarläget är 9,5 kilometer per timme, ochtoppfarten vid normalläget är 20 kilometer per timme – som en snabb cykeltur. De dubbla (redundanta) systemen hjälper dig att hålla balansen. När du står upprätt på en Segway PT står den stilla. När du lutar dig framåt, bakåt eller åt sidan kommer LeanSteer®tekniken att föra dig och maskinen åt det håll du vill med precis med den fart du förväntar dig. Det är inte undra på att Segway idag är ett populärt arbetsredskap bland till exempel flygplatspersonal, poliser och vaktbolag världen över
Vi erbjuder tre modeller: citymodellen i2, den terränggående x2 och golfarnas favorit x2T. Du är välkommen att kontakta oss för en demo, eller varför inte hyra och prova själv?