Boka Segway
Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!

Väder Höllviken

Inställningar
Priser visas Inkl. moms
Turkörning

Turkörning

Upplev Ljungens Pärlor eller Kärleksstigen och sanddynerna på Segway genom att följa med oss på en tur! Segway Öresund erbjuder Näsets läckraste sight seeing med våra Segwayturer. Kombinera gärna med lunch eller middag på en av Falsterbonäsets goda restauranger.

Ljungens Pärlor (ca 1,5 tim inkl genomgång och övningskörning)
Turen Ljungens pärlor utgår från Restaurang & Pizzeria Ljunghusen vid kanalen. Efter genomgång och övningskörning tar vi dig utmed den vackra Falsterbokanalen till Lotsvillan, Nästets Spa och Handikappbadet med vidunderlig utsikt över hela Kämpingebukten. Vidare in genom Ljunghusens populära villagator och fram till strandstigarna med de välkända vita badhytterna - Ljungens pärlor. Efter en stunds naturskön körning stannar vi till på parkeringen precis vid strandkanten för en bensträckare och fotografering. Här kan vi även erbjuda fika för 25 kr/per person för de grupper som önskar en kaka och en kopp kaffe/te på sommarhalvåret eller kanske varm choklad eller glögg på vintern. När det är dags att köra vidare fortsätter vi på de härligt slingrande strandstigarna genom Ljungskogens lummiga villaområde till Ljungskogens Golfklubb och vidare tillbaka mot Höllvikenbukten. Vi kör en bit på banvallen med utsikt mot Öresundsbron och genom ett härligt trädskuggat parti tillbaka till utgångsplatsen. Väl tillbaka väljer många att avsluta med glassfika eller middag antingen på Restaurang och Pizzeria Ljunghusens trevliga uteservering eller på Märtas by the Sea med havet och båthamnen som utsikt. Härifrån finns också en fantastisk vy över solnedgången. Är du sugen på skaldjur finns numera också Restaurang Havsbryggan på andra sidan kanalen. Närmaste Busshållplats är Höllviksstrand, ca 200 m. För företagsbokning finner du pris under fliken "Aktiviteter för företag".

Kärleksstigen och sanddynerna (ca 1,5 tim inkl genomgång och övningskörning)
Är du istället i Falsterbo eller Skanör erbjuder vi en tur med start från Hotell Gässlingen i Skanör. Efter genomgång och övningskörning upptäcker vi de vackra gatuhusen utmed kullerstensgatorna i Skanör. Vi tar oss till den välkända Kärleksstigen som erbjuder härlig körning fram till Flommens Golfklubb. Nu vänder vi rakt ut mot havet och kör ända ut till den yttersta strandstigen utmed Skanörs Havsbad. Stigen är kantad med badhytter i regnbågens alla färger och vi känner de friska havsvindarna. Genom dynerna kör vi till Skanörs Hamn där vi stannar till för en bensträckare, fotografering och fika för de som vill (se ovan). Vi fortsätter från hamnen utmed dynerna på andra sidan till sjömärket. Här vänder vi åter in mot Skanör och via betesmarker och spänger når vi åter Gässlingen. Vill du äta gott rekommenderar vi Gässlingen, Skanörs Gästgifvaregård eller varför inte Røgeriet i Skanörs Hamn. Närmaste busshållplats vid Gässlingen är Stefan Löfvings väg, ca 350 m. För företagsbokning finner du pris under fliken "Aktiviteter för företag". 

Under sommaren 2017 planerar vi att för femte året i rad erbjuda daglig turkörning för privatprsoner med start från Restaurang & Pizzeria Ljunghusen vid Falsterbokanalen (tidigare kallad "Kanalkiosken"). Efter genomgång och övningskörning tar vi dig med på ca en timmes tur i några av Falsterbonäsets vackraste delar. Se turen "Ljungens Pärlor" ovan. Du förbokar senast dagen innan på 0701-609000. Pris 495 kr, minst 4 pers. Betala gärna med kort eller Swish, nummer 123 682 66 55.

Segway är ett populärt transportmedel som är lättare än en vanlig cykel att köra och du tar dig fram över gator och torg lika smidigt som att gå. Du behöver inte ha några förkunskaper. I början av turen ges en ordentlig introduktion så att du känner dig trygg med din Segway. Vi erbjuder en härlig upplevelse där du tillsammans med oss får utforska Falsterbonäsets eller Höllvikens höjdpunkter på ett av de roligaste färdsätten som finns. En tur är också ett perfekt sätt att lära känna Segway om du är intresserad av att hyra och köra själv.

Vi kan också erbjuda privata turer för dig och ditt sällskap.
Kontakta oss med dina önskemål så lovar vi att göra vad vi kan för att skräddarsy efter era intressen.

Hjälm är obligatoriskt under våra turer och finns till utlåning. Vid turer tillämpar vi en åldersgräns på 15 år eller 12 år i målsmans sällskap. All körning sker på egen risk. 


Nyhetsbrev
Erbjudanden
995kr
Presentkort hyra 3h Värde 795kr
795kr
Presentkort hyra 1,5h Värde 495kr
495kr
x2 Ta den ovanliga vägen med din terränggående Segway ...
83 625kr
i2 Inomhus eller utomhus. Snabbt eller långsamt. Med e...
78 625kr
x2 T Golf Spela sida vid sida i en foursome istället för att ...
91 875kr
Reklam