Boka Segway
Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!

Väder Höllviken

Inställningar
Priser visas Inkl. moms
Köpa Segway

Köpa Segway

Genom att köpa din egen Segway investerar du i många års glada stunder. Segway Öresund är auktoriserad återförsäljare för samtliga modeller, varav de populäraste är den terränggående x2, citymodellen i2 SE och golfarnas favorit x2T. I Skåne levererar vi fritt från vårt lager och har normalt endast 2-3 dagars leveranstid. Givetvis monterar vi och demonstrerar din nya Segway för dig så att du tryggt kan köra med ditt nya fordon. Genom att handla av en lokal återförsäljare kan vi snabbt vara dig behjälplig om du har frågor om din Segway eller om den av någon anledning behöver service.

Genom samarbetet med Ecster kan du med fördel lägga upp din finansiering på leasing eller avbetalning, vilket gör att du endast betalar runt 1000 kr per månad. Med leasingavtalet följer en mycket förmånlig sakförsäkring med låg premie. Driftskostnaden är närmast obefintlig - en full laddning av batterierna kostar motsvarande 1 krona! 

Segway är som transportmedel normalt avdragsgill för dig som är företagskund. Kontakta oss gärna för tips på fiffiga tillbehör såsom Segway-väska att fästa på styrstången, ramp för transport i bil samt parkeringsstöd mm.

För att komma till butiken, välj "Köpa Segway" i sidomenyn, eller kontakta oss per telefon 0701-609000 för att erlägga handpenning och slippa onödiga avgifter. Vi handlar alltid med de senaste modellerna även om tidigare modeller ibland finns med på hemsidan. Önskar du istället handla en begagnad Segway har vi tre olika modeller på lager.


Nyhetsbrev
Erbjudanden
995kr
Presentkort hyra 3h Värde 795kr
795kr
Presentkort hyra 1,5h Värde 495kr
495kr
x2 Ta den ovanliga vägen med din terränggående Segway ...
83 625kr
i2 Inomhus eller utomhus. Snabbt eller långsamt. Med e...
78 625kr
x2 T Golf Spela sida vid sida i en foursome istället för att ...
91 875kr
Reklam